Denne oppskriften er fra Continental, så nå kan du lage like god suppe til en mye billigere penge enn på Theatercafeen.
6 løk
2 hvitløksfedd
1-2 liter hønsebuljong eller kraft
2 ts sennep
Salt + Pepper
Fersk timian (kuttes smått)
- Kutt løk og hvitløk i tynne skiver
- Fres i olje og litt smør til løken blir blank, myk og faller sammen
- ha på timian, buljong og evnt sennep
- Smak til med salt og pepper
- kok i 30-40 min
- Kutt pariserloff i tynne skiver, legg på ost og gratiner i ovnen.
Legg brødkrutongen oppå suppa ved servering.
torsdag 22. mai 2008
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
1 kommentar:
HVorfor står det at det er åpent til halv fire på en plakat og til tre på en annen? Kan dere ikke ha det i programmet også
Hilsen Sint og Sulten
Legg inn en kommentar