onsdag 21. mai 2008

Saminas Grønnsaksgryte

4 personer

2 gulrot
2 poteter
1/2 kålrot
1/2 blomkål
2-3 neper
1 rød paprika
1 grønn paprika
5-6 ss olje
1 stor løk
1/2 hvitløk

2ss youghurt naturell
1/2 ts chilipulver
1/2 ts tandori masala
1/2 ts cummin (jeera)
1 ss tomatpurè
1/2 ts garam masala


- Kok alle rotgrønnsakene (gulrot, neper, blomkål etc til de er al dente)
- Fres løk og hvitløk på medium varme i 6 ss olje til løken begynner å bli gyldenbrun.
- Bland inn alle krydder (men ikke garam masala)
- tilsett tomatpurè og youghurt
- bland godt
-Tilsett alle grønnsakene og kok i 5-6 min.
- Garam masala skal i gryten rett før servering.

Server med raita og nan brød

Ingen kommentarer: