4 personer
2 gulrot
2 poteter
1/2 kålrot
1/2 blomkål
2-3 neper
1 rød paprika
1 grønn paprika
5-6 ss olje
1 stor løk
1/2 hvitløk
2ss youghurt naturell
1/2 ts chilipulver
1/2 ts tandori masala
1/2 ts cummin (jeera)
1 ss tomatpurè
1/2 ts garam masala
- Kok alle rotgrønnsakene (gulrot, neper, blomkål etc til de er al dente)
- Fres løk og hvitløk på medium varme i 6 ss olje til løken begynner å bli gyldenbrun.
- Bland inn alle krydder (men ikke garam masala)
- tilsett tomatpurè og youghurt
- bland godt
-Tilsett alle grønnsakene og kok i 5-6 min.
- Garam masala skal i gryten rett før servering.
Server med raita og nan brød
onsdag 21. mai 2008
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar